Proposta educativa

ES

La Paeria de Balaguer presenta la segona edició de FORMA

Un esdeveniment per a la creació, la difusió i la promoció de lart.

Comparteix

La Paeria de Balaguer presenta la segona edició de FORMA BALAGUER, Espais dart contemporani, un esdeveniment per a la creació, la difusió i la promoció de lart contemporani, que està previst que se celebri entre l1 i el 16 doctubre de 2022 a la ciutat de Balaguer.

Aquest esdeveniment conjuga intervencions, projectes artístics i activitats paral·leles amb la descoberta dels espais urbans i patrimonials, així com noves formes de diàleg amb la ciutadania.

Un dels principals objectius és la descoberta dels carrers, places, edificis i equipaments de la ciutat des duna mirada artística i compromesa. La ciutat esdevindrà un museu temporal, en el que tant els artistes com la pròpia ciutadania facin seu lespai públic.

Linterès per part de la ciutadania de participar i formar part dun esdeveniment com aquest és essencial, i per aquest motiu sopta per un eix temàtic que convidi a la reflexió per part dels artistes, però que alhora apel·li directament a les persones que són objecte i subjecte en lespai urbà. El protagonisme de les intervencions ha de recaure sobre un espai que ens és comú, i del qual tots en formem part de manera inherent.

En ledició de 2022 el tema que articularà el Forma serà:

Balaguer, ciutat de memòria

Enguany, i com a novetat, el jurat estarà format per persones de l’àmbit de l’art contemporani a nivell nacional, com la directora del CCCB, Judit Carrera; el director del Museu Morera de Lleida, Jesús Navarro; o la directora adjunta de la Fundació Sorigué, Gemma Avinyó.

 
El projecte es du a terme gràcies també a la col·laboració de la Diputació de Lleida i l’IEI.

Comparteix

Actualitat

Projectes seleccionats per a l’edició 2022

El jurat de FORMA ha resolt els projectes seleccionats per a l’edició de 2022

Nota de premsa

Presentació de la segona edició de FORMA. Espais d’Art Contemporani.